Gratis alternative behandling i Lysets Hus

Det foregår på onsdage i ulige uger fra 17.30 - 18.45
Behandlingerne vil være af 20-30 min. varighed.

 Udbuddet af behandlingsformer kan være forskelligt fra gang til gang
Tilmelding ikke nødvendig (eller muligt), man møde op og skriver sig på listen i kaffestuen

Alle er velkomne
Har du lyst til at stille dig til rådighed som behandler i Lysets Hus
Kontakt Bettina Tlf: 86742757, e-mail: lyset(at)lyset.eu

Etik og moral
Ordet etik er afledt af det oldgræske ord ethos, som blot betyder vane eller sædvane.
Når der arbejdes i Lysets Hus, forventer vi at både foredragsholdere, behandlere og andre, der er forbundet med Lysets Hus, arbejder ud fra nogle moralske og etiske retningslinjer. Disse retningslinjer går i alt sin enkelthed går ud på at, der ikke stilles ind på en person, der ikke selv er til stede, eller har bedt om det. Der arbejdes altid med respekt, empati og forståelse for det enkelte menneske. Når der arbejdes med platformsclairvoyance eller klarsyn, vil der blive taget hensyn til at dette foregår i åbent forum og helt personlige ting vil ikke blive berørt i dybden, da der tages hensyn til den private sfære. Der stilles ikke diagnoser, i den besøgende/klientens liv
.


 

 


Gratis healings meditation efterår 2017

Hvornår: hver onsdag i lige uger – datoer: Kan ses på forsiden af hjemmesiden

Hvor: Lysets Hus mellem kl. 17.30-18.30 – BEMÆRK: Døren låses kl. 17.30 inden vi går i gang.

Formålet er at blive mere tro mod os selv, og dermed skabe mere balance mellem det indre og det ydre liv. Vores dagligdag (ydre liv) går hurtigt, og vi har en tendens til at lade hverdagens gøremål sætte dagsordenen for vores liv, og det kan være med til at vi ikke altid lytter til os selv. (vores indre liv)

Meditation er et godt redskab til at skabe balance mellem krop, sind, tanker og følelser. Gennem meditation hjælper vi os slev til at få kontakt til den indre del af os selv. Der hvor livsglæden, tilliden, styrken og den indre ro bor i os. Healingsmeditation er et godt redskab til at blive bevidst om vores sind, følelser og tanker og få kontakt med vores indre, så vi finder ind til livsglæden og vores styrker.

Siden vi var helt små har langt de fleste af os lært, at løsningerne på vores udfordringer gennem livet, findes i den ydre verden og derfor griber vi netop ud efter løsninger der. Men svaret findes i vores indre.

Healingsmeditation er en form for drømmerejse eller visualisering, hvis første trin er at få os til at slappe helt af og være til sted i nuet. Hele kroppen gennemgås for at give slip på de spændinger, der hindrer os i at få det fulde udbytte af den indre rejse, som vi derefter bliver guidet igennem. Undervejs vil du modtage healing. Under healingen har du mulighed for at fokusere på livssituationer du ønsker at ændre på som f.eks. dit fysiske velbefindende, din psykiske tilstand, en relation m.v. eller måske et mål du har.

I meditationen vil du få hjælp til at give slip på det der forhindrer dig i at komme derhen hvor du ønsker. Hvis du ønsker at dele de oplevelser du havde under meditationen, så vil der efterfølgende være mulighed for det.

Jeg hedder Tina Frislev og min baggrund er at jeg er uddannet healer og har mediteret i over 10 år. Der ud over er jeg clairvoyant rådgiver og medie. 

Jeg arbejder meget intuitivt, og derfor kan healingsmeditationerne være forskellig fra gang til gang, og der kan være dage, hvor der også er mulighed for clairvoyante beskeder.

Hvis du er interesseret er du velkommen i den lille sal i Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C onsdag i lige uger mellem kl. 17.30-18.30 – husk døren låses kl. 17.30 inden vi går i gang.